The family

Nu ger vi oss av! Gott nytt år!

Uppehåll

Tja tja bloggen!
Har precis kommit hem från mitt jobb där jag var och hämtade min julpresent. Jag fick vin, ost, choklad,korv och kex. Det är verkligen en lyx att jobba!
Idag, eller närmare mot kvällen åker jag till landet med mamma, Tea, Janne och CHarlie. Vi ska fira nyår. Katterna följer självklart också med. Eftersom att det inte finns något internet där kan jag tyvärr inte blogga, så ni får försöka överleva.. HAHHA.
Jag hoppas att ni får en a m a z i n g nyårskväll och så hörs vi nästa år!
Adjö.
Yummie.

Världsbäst!



Hotell Columbus

Hotell Columbus är platsen jag jobbar på. Det började med att jag hade min paro där i våras. Det var min morbrors fru som fixade så att jag fick praoa där. Sen i somras hade dom brist på personal så dom ringde mig och nu är ja anställd på Columbus.
Jag gillar att jobba, visst är det jobbigt att gå upp klockan fyra var tredje helg, men man får jobba med nya människor, prata engelska och äta hur mycket man vill! HAHAHAH. Aa, juste, jag jobbar som frukostvärdinna. Columbus frukost är världsklass. Ni anar inte hur god den är + jag får äta hur mycket jag vill. Det är faktiskt en lyx att jobba om man hittar ett jobb som man trivs med.
Gästerna har också lyx.

Dagens åsikt

Jag är så trött på folk som är elaka. Har ni sett vad som pågår på Facebook och youtube? " Jag hatar turkar " eller "Jag hatar alla fula människor ". Varför gör man ens något sånt? För det första hon tjejen som hatar turkar är rasist och hon som hatade alla fula är.. Vet inte ens vad jag ska skriva. Egentligen vill jag inte skriva något om dom överhuvudtaget för att dom vill bara ha uppmärksamhet. Men känner ända att jag ville blogga om något som pågår nu i " Internet världen " .
Alla människor ska få tycka vad dom vill, men komigen, att vara sådär elak för att bli känd är bara löjligt.
JoyToTheWorld.

Hjärtan

Var på mellandagsrean igår med bästisarna. Jag köpte bl.a en söt blus.
Idag ska jag in till stan och shoppa igen, måste hitta lite presenter och jag ska också göra min plan som jag har skrivit om tidigare. Jag lovar er att jag ska berätta om den när jag är klar.
Jag hoppas att ni har sovit bra och att ni får en bra dag!
Jag älskar tavlorna i bakgrunden.

Namnlös

Jag har en plan om hur jag ska göra världen vänligare. Mer tänker jag ej berätta.

En av mina julklappar.

Fick en spargris av mamma som är formad som en människas huvud. Har äntligen en ägodel där jag kan spara mina pengar till USA!
Stör mig på att huvudet är vackrare än mitt.. but I get over it!

Annorlunda bilder

Jag sökte på ordet "annorlunda" på google och hittade det här. Jag tycker annorlunda är vackert om man tittar på dom bilder som google visade.

Förvirrat det globala.

Det känns så konstigt att det inte är någon snö ute. Jag menar vid Jul brukar inte gräset vara grönt och det brukar alltid stå om snökaos i tidningarna och man brukar alltid vara rädd för att trilla på den hala isen.
Jag kommer ihåg förra vintern. Då var det kaos. Man kunde knappast gå ut. Alla var förkylda, det var snö upp till knäna och gräset var verkligen inte grönt.
Men det är ju ingen snö för att vi människor har förvirrat det globala, vi använder för mycket bilar, kärnkraftverk exploderar mm. Det kommer bli kaos, även fast alla människor i världen inte tänker på det.
Jag tror att när världen väl går under kommer det bero på mänskligheten och inget annat.

Julafton

God Jul! Hur ska ni fira er jul om ni ens firar jul? Jag ska först hem till min mormor och träffa släkten. Vi ska äta, som vanligt. Ni anar inte hur mycket jag längtar till att äta pappas vegetariska biffar och hemgjorda pesto. Det rinner i min mun när jag tänker på det.. Julen i år blir lite annorlunda. För det första är det ingen snö, buhu, för det andra har mormor katt så min morbror kommer bli jätte sjuk, stackaren, och för det tredje kommer vi fira jul som old times. Inga extra pappor eller extra mammor. Det kommer vara som när jag och Tea var små. Självklart är det underbart att fira jul med sin "standard" familj, men de känns ändå som att min "standard" familj är med extra pappor och extra mammor.
Jag hoppas ni får en minnesvärd julafton eller vad ni nu firar!
Peace
God Jul

Skillnader även fast vi alla är samma ras

Jag vill göra världen bättre. Jag vill göra så att människor inser vilka rättigheter dom ska få ha. Jag vill att det ska vara jämställt mellan kvinnor och män. Jag vill att länder ska sluta kriga. Jag vill att ingen ska behöva dö av hunger. Jag vill att barn inte ska behöva se sina föräldrar bli mördade. Jag vill att djur ska behöva leva i frihet. Jag vill.. Varför ska jag ens behöva vilja allt det här? Borde det inte vara en självklarhet att alla ska ha rättigheter, att världen ska vara jämställd, att länder inte ska kriga, att ingen behöver dö av hunger eller att barn ska behöva se sina föräldrar bli mördade?
Varför finns det så mycket ondska?
Hur tror du att jag skulle kunna rädda världen?
Dom här bilderna symboliserar folks vardag. Tänk vilka skillnader det finns mellan olika människor även fast vi bor i samma värld.

Mys

Kom nyss hem från Becca. HAHAH, det var lika galet som vanligt. Problemas problemas.
Ska försöka bli trött nu så att jag kan öppna mina julklappar så fort som möjligt. Försöker varva ned med att mysa med Heffis.
Första gången han inte lider när vi myser.

Jag tror att vi alla kan vara bäst på att vara bäst

Jag vet inte hur jag ska börja detta inlägg..
Eve kom till mig och åt lasagne och julgodis. Sen åkte vi inte till city för att julhandla, men under tågresan bestämde vi oss för att jag skulle visa mitt jobb och vart jag skulle flytta. Men så blev det inte heller. Vi åkte till Globala gymnasiumet, eftersom att vi båda vill börja där. Ni anar inte, för det första hittade Eve dit (ja, jag är förvånad) och för det andra var det jätte stort. Jag hade föreställt mig Globala helt annorlunda. Efter vi hade sett skolan skulle vi gå till min lägenhet, men vi ville ta det säkra före det osäkra så vi tog tunnelbanan istället. Jag vet inte om tunnelbanan var det säkra, vi åkte nämligen fel fyra gånger och det var mitt fel (ja, jag är förvånad). Men tillslut lyckades vi hamna rätt så vi vandrade till mitt jobb, vilket var jätte intressant. Verkligen. Efter den intressanta upplevelsen gick vi och fika. Det var otroligt mysigt. Underbart. Eve är verkligen fantastisk. Vi snackade om a l l t . Efter vi hade fikat började vi handla. Eve köpte många fina presenter. Jag köpte en till Tea. Jag vet inte, men det känns inte som om att det är Jul, det är nog därför jag inte har haft intresse av att köpa presenter.
Efter vi hade handlat åkte vi hem till mig och tittade på TV och åt choklad. Sen sa vi adjö till varandra.
Nu ska jag slå in några gåvor och sen bara njuta av att jag är bäst.
Peace
Dagens klädsel. En söt blåprickig klänning.

Stadsbesök

Ska in till stan med Evelinalito. Vi ska shoppa och jag ska visa henne vart jag ska flytta.
Ha en bra dag!
Akta er för oss.

Normal

Kolla vem jag precis hittade som låg och sov i min fåtölj. Verkligen normalt.

Clockclean


Vissa är så pantade..


Julgodis

Familjen är det finaste jag har. Min familj är den jag älskar mest. Självklart älskar jag mina otroligt nära vänner, men när det gäller familjen är det något annat. Det är något annat för att familjen har man alltid. Även fast man bråkar och tjafsar är man tvungen att träffa sin familj varje dag, till skillnad från sina vänner, om man bråkar med sin vän kan man lätt glida ifrån varandra. Det är svårare att komma ifrån sin familj än sina vänner, om ni förstår vad jag menar.
Har gjort julgodis med moder och syster hela kvällen. Det blev skit mumsigt. Olalaa..
Lagom normala.
F a m i l j e n ä r d e t f i n a s t e j a g h a r .

Med photoshop.

Utan photoshop.

Desperate housewives

Tja Tja!
Hur står det till?
Jag ska se på min favorit serie Despeate housewives. Jag började med första avsnittet för några månader sen, ocn nu är jag på säsong två. Räknade ut att jag kommer slösa 430 timmar av mitt liv på Desperate. HAHHAHA. Är man ett fan så är man.
Asså man märker vilken press det är på många kändisar i världen på att vara snygga och vackra. Till exempel i första säsongen av Desperate hade Susan typ inga bröst, och nu har hon värsta melonerna och Lynette har opererat ansiktet. Jag tycker det är synd att människor opererar sig för att se bättre ut. Jag tycker bara att man ser fejk ut. Även fast dom flesta i Desperate har opererat sig gillar jag ändå serien. Men! Jag tycker att skönheten inom oss + vår naturliga skönhet är dom finaste skönheterna som finns.
Tjaråå.
Bilden togs under säsong 1.

Den här bilden togs några säsonger senare. Stor skillnad!

Ut och handla

Ska gå och köpa julklappar och godis med lil sis.
Ha en fin dag!
Skönheter

E&E

Några bilder från igår på mig och Evelina.
Lagom normala.
Vackert.
Highteck.

Bilder

Dagen idag för superduperpuper skön! Vi började vid tio, hade svenska lektion där vi gjorde collage, min grupps collage blev skit snyggt. Efter det städade vi och pysslade.
Nu ska jag och la familia städa hela lägenheten för vi ska flytta till söder. Har glömt att berätta det. Oops!
Vårt fina collage.

Syster!

Jag är kär i den här bilden.

Clockclean

Frida är lite annorlunda. Hon gillar tuschpennor.

Celima den fina.

Musikklass

Som ni vet, går ju jag i musikklass. Jag började i musikklass i fyran, och nu går jag mitt sista år.
Jag måste säga några saker som jag tycker är fel med musikklass. För det första, borde det inte heta musikklass, för vi sjunger nästan bara hela tiden, i sjuan fick vi spela instrument en termin, som var underbart, men annars sjunger vi bara.
En annan grej med musikklass som jag tycker är fel är att lärarna inte tar in alla som gör intagningsprov. Okej, jag kan förstå att dom inte tar in dom barn som ska söka till åttan eller nian, men när det står små barn som ska söka till mellanstadiet borde dom få komma in. För man går ju faktiskt i musikklass för att utvecklas, eller? Jag har utvecklat min körsång väldigt mycket dom senaste åren. I mellanstadiet vågade jag nästan inte sjunga alls, men sen i högstadiet gick det bättre. Min solosång har försämrats. Jag tror den har det för att musiklärarna inte uppmuntrar eleverna till att dom är bra. Dom skaffar sina favisar, och sen är det bara dom som får sjunga solon. Så fel. Okej, jag har inte världens finaste soloröst, men ändå, det hade ju liksom varit skönt att fått höra något positivt om sin röst under sina år i musikklass, men icke sa nicke.
En annan grej som jag tycker är fel är att våran musiklärare är som en diktator och därför har vi ingen demokrati när det gäller att välja klasslåt och sånt.
Adjö.

Peace

Har mina hängselbyxor idag. Dagens outfit känns peace!

zzZzzZzzz

Konserten gick bra. Vi sjöng fel på några låtar, men det blev ändå bra. Vår ena klasslåt,Kärleksvisan, var jätte vacker. Jag tycker att det är skönt och sorgligt att det här var vår sista julkonsert, men livet går vidare.
Nu ska jag äta mat och sen titta på TV.
Dröm sött.
Time to sleep.

Tänd ett ljus

Ska till kyrkan med Evelina och tända ett ljus för dom underbara som har lämnat oss.
Det är så speciellt hur mycket ett ljus kan betyda. Framförallt när man tänder ett ljus för dom döda. Ett ljus kan symbolisera så mycket. Jag tycker det är fint. Det kommer bli ännu finare att åka till kyrkan idag för att det är så perfekt väder, snön är perfekt! Det känns som att det var meningen att vi skulle åka till kyrkan, om man tänker på vädret.
Ha en meningsfull dag.
Make a change, save the world!

Tandläkaren

Tjabba.
Jag var hos tandläkaren för typ en månad sen och dom sa att jag hade perfekta tänder. Men självklart, är dom inte det längre. För att i tisdags när jag hade luciatåg, fick vi glasflaskor med julmust. Jag gick runt och blåste i min flaska för det lät roligt. Sen så skulle jag visa hur roligt det lät för Jere, och när jag skulle blåsa så BAM, smällde han upp den i mina tänder, så en bit av min framtand gick gått av. Vet inte hur dom ska laga den, eller hur lång tid det kommer att ta. Har konsernt ikväll så måste kunna sjunga. Tack för den Jere!
DET ÄR SNÖ UTE!
Jag gillar min tröja som min farmor har gjort.

Mina älsklingar

Var med mina kusiner idag. Jag älskar dom. Ni anar inte hur roliga kommentarer dom säger, göteborgare är clocklena. Vi lekte såklart framför kameran ,okej jag tvingade dom, men bilderna blev fläääsch.
Ska äta popcorn nu och fortsätta att titta på Nobels fredspris konsert, ni tittar väll? Kommer verkligen blogga om ovinnorna som vann priset när jag har tid.
Pusss
Ni märker väll att vi är släkt?

04.17

Tänkervarasåcoolsåattjaginteharnågramellanslagidettainlägg,barasåatnivet.Anteckna!
Skajobba.KomhmeigårfrånenskönkvällpåGården.DetvardiscoochjagchNelliejobbadedär.Detvarroligatochchilligt.
gickochlaigvidhalvettochgickuppkockanfyra.Roligt.Gickuppförtidigt,kundehasovitentimmetill.
Justnuäterjagostbågar.Muuuuuuums
Älskarmittesterverk"fågelboet",detärdenandrabilden.

Det clockclenaste på länge

OMG. Ni anar inte vad jag just läste på en hemsida, typ, fun eller vet inte riktigt. I alla fall. HAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH clocklean, och bildeeeeeen. HAHHAAH. Mitt hjärta. Älskar att höra sånna här skämt, BREJJJJJ. Omg, HAHAHAHHAHA, det här var verkligeeeeen det bästa på länge, jag överdriver inte, det var skit roligt, OMG. okej, ska skriva. Omg, HAHAHAAH, ja, ta det lugnt! Skriver snart, Take a chillpill dude. Aja skämtet, eller berättelsen, HAHAHHAAHAHHA, alla ni som känner mig kommer dö. Asså det här skämtet, OMG FLIPPPPPPPPPPPPPPPPP, påriktigt. Okej okej okej, Emma, lugna ner dig för fasiken! Okej här kommer det. Dam dam dam baaaaaaam. Trudu trudu trud, trilli trilli. Vänta, assså det här är mer än världsklass, ni måste bara veta det. Jag skrattar så mycket så att jag gråter. Har jag sagt hur roligt det är? Omg, håller på att kissa på mig.. Shieeeet, asså och dom bara, och sen han bara.. Vet inte ens vad jag ska skriva! Okej ska skriva det nu, så att ni ej tror att jag skojar. HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHA.
Det var en gång och den var grusig.

Top models

Jag var verkligen wonnabe fjortis när jag var yngre.Kolla vilken bild becca hittade.
Omg, p i n s a m t . HAHAHAHAAH! Vilka tjejor och vilka poser.
Som tur är har vi förändras.. eller?
Vi var verkligen wonnabe fjrotisar och top models.

Okej okej, vi kämpar fortfarande om att bli top models..

Amazing.

Vi kämpar verkligen.

Vi lever oss in i rollen om att bli modeller varje dag.

Glad tjej

Wohoooo! Inga läxor kvar. Eller jo, en men den är inte så viktig. Wohoo. Fick reda på att jag kommer få MVG i idrott och Hmekunskap idag! Men självklart ska alltid något förstöra dagen.. Mitt betyg i spanska har sänkts. Asså är glad över att ha VG nu, men känslan att ens betyg har sänkts är ingen rolig känsla.
Men är ändå glad för idrotten och hemkunskapen.
Kommer troligen inte hinna blogga tomorrrrrrow för efter skolan ska jag på ett viktigt möte och sen efter det ska jag jobba på Gården. Dom har juldisco, jag och Nellie ska hålla i några aktiviteter, det kommer bli clockcleant. Kom dit!
Hejdå.
Bild från imorse. Heffis gillar att mysa.

*

Jag pluggar.

Gymnasium

Alohaaaaa! What's up?

Jag lyssnar på en toppen låt. Det är en förening som play for change, människorna som är med i klippen är fantastiska.

Som jag skrev tidigare skulle jag prata om mina gymnasiumval idag. Jag tror att jag äntligen har bestämt mig. Första hand Globala spets, andra han Globala sam och tredje hand Södra Jensen samsam. Har fler förslag, men dom här tre känns bäst. Ni anar inte hur mycket det krävs för att komma in på Globala spets! Man ska bli intervjuad, skriva ett personligt brev, skriva en uppsats, se hur man arbetar i grupp och man ska ha MVG i alla betyg, det har jag inte men får kämpa ändå. Längtar till min nya skola, det ska bli skönt att slippa jakan!

Juste, HAHAH, jag är väldigt nyfiken av mig, så jag undrar bara vem är Prep?

Loooooove

Talang.

Godmorgon

Ska till skolan snart. Ska äntligen prata om mina gymnasiumval idag, vet vad jag ska välja, GLOBALA , men har börjat bli sugen på att söka till ett teater gymnasium, skit roligt när man ska söka och sånt, inte för att jag skulle komma in, men ändå det skulle vara roligt.
Ha en bra dag.
Tummen upp för dagen idag!

Jag vet inte ens vad det här inlägget ska heta..

HAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH!
När Nellie skickade dom här bilderna till mig, HAHAHAHH, jag skrattade så mycket så jag fick ont i hjärtat. Det värsta med bilderna är att vi verkligen är helt seriösa och verkligen oss själva. Det är inga drivbilder. Asså omg. Ser ni hur vi såg ut? Jag tror jag kommer spricka, garvar så mycket, och sen när jag visar Tea hur hon ska posa, omg... HAHAHHAHAH
Assså HAHAHAHHAAH, jag vet inte ens vad jag ska skriva...
Det blir värre..

Ville tydligen visa upp mina näsborrar..

HAHAHAHAHHAHHHHAHAHHAHAHAH
Jag leker verkligen top model. Kolla vilken pose jag gör!

Tea lär sig av den bästa..


Allt är verkligen roligt när man har tråkigt, HAHA

HAHAHAH, så clockclean. HAHAHHAHAAH
Skrattar fortfarande..

Konstiga tankar

Hej!
Hur är läget? Läget är fint fint för mig, är lite nervös för jag ska vara lucia på en fin restaurang i gamla stan ikväll. Men levande ljus, men jag överlever, är van att stå i centrum.. HAHAHHA, omg vad fult skrivet.
Okej, nu kommer alla ni som läser detta inlägg tycka att jag är wierdo, men jag älskar att kritisera vetenskapsmän och vetenskapkvinnors. (OMG vetenskapkvinnor finns inte ens med i datans ordförråd!) Världen är ju rund, och förut trodde man att världen var rak, så när man åkte på kanten av det raka skulle man hamna någon annanstans.. Men är Jorden rund? Jag menar, då om Jorden är rund, måste det finnas en vinkel där Jorden böjs och då egentligen borde man kunna åka runt på kanten och hamna någon annanstans, men i för sig, vi är har ju dragkraft, så vi drars till jorden. Men tänk er en cirkel, den är rund, och om man inte följer linjen av cirkeln trillar man bort från cirkeln. Förstår ni vad jag menar? BRA.
Är världen rund?

Fixade mina naglar highteck för första gången i söndags, 6y...

Åsikter

Jag vet inte vad ni tycker om det jag ska skriva om, men jag hoppas att dom flesta tycker som jag. Varför säger man att Gud är en han? Idag var jag i kyrkan för pappa vill att vi ska gå i kyrkan vid advent för att se saker ur olika perspektiv. Det var jätte mysigt och fint i kyrkan, men jag stör mig så mycket på när prästen sa att Han vill, Han ska, Han gjorde, Han blev. Är Gud ens en människa? Även fast jag inte är troende eller vet allt om kristna och kristendomen, tror jag aldrig att jag har träffat en kristen som har sagt att Gud är en människa. Jag tror att Gud är en kraft eller styrka inom varje troende människa. Och att den kraften eller styrkan hjälper dom troende vid problem och svårigheter. En anna grej som handlar om religion som jag också kan tänka på, är krig som händer mellan kristna, judar, muslimer mm. Vad beror det på? Alla religioner är emot våld men ändå så blir det så mycket krig.. Jag tror inte att det beror på religionen , det beror på människorna som är troende inom religionen. Men andå varför blir det krig? Varför klarar inte människor av att leva med varandra. Varför hatar nazister judar? Vad har judarna gjort nazisterna? Varför kan inte Syrien få mänskliga rättigheter? Och varför går inga länder in i Syrien och står på dom oskyldigas sidor? Hur många som helst civila har blivit torterade,våldtagna och mördade. Jag tror att inga länder går in i Syrien för att hjälpa dom oskyldiga för att dom är rädda att deras egna länder ska hamna i krig. Men ska feghet göra så att flera tusen människor måste dö? Jag menar, hitills har det bara blivit värre och värre för dom oskyldiga medborgarna i Syrien, och jag tror att det bara kommer bli värre om inget annat land går in i Syrein och pratar med diktatorn eller skyddar folket. Hur många ska behöva dö för att man ska få något som alla människor förtjärnar? Alla människor och djur måste få ha rättigheter, varför ska det vara så svårt att få det?
Avslutar detta inlägg här, måste plugga och fundera på hur jag ska rädda världen från all ondska.
Hejdå snyggingar.
Peace

Clockclean


Rymden

Sitter och tittar på natur och djur filmer på vår hemma bio. Det är helt galet hur stor och fantastisk vår vackra värld är. Tänk hur många liv det bara lever i haven. Världen är så stor. Iblan kan jag tänka på varför det just finns liv på Jorden. Varför finns det inte liv på Mars eller Jupiter? Jag undrar också om det finns liv på någon annan planet i ett annat solsystemet. Jag tror att det finns liv, självklart liv som inte liknar våra. Jag tror att liven som finns i andra solsystmet är mer utvecklade och har större IQ och starkare känslor än liven på Jorden. Det måste nästan finnas liv i vår rymd för att rymden är gigantisk! Vi är bara en liten fjärt i rymden. En liten men betydelsefull fjärt. Tråkigt nog tror jag aldrig att vi skulle kunna möta ett annat liv i rymden för att det skulle ta flera tusens att åks till deras solsystem. Men inget är omöjligt. Jag menar för hundra år sen trodde ingen att kvinnan skulle få samma rättigheter som män, och kolla hur långt vi har kommit idag. Inget är omöjligt om man har viljan och styrkan. Eller vad tror du?
Ska fortsätta att beundra vår vackra värld. Ciaooo

El caballo es peligroso

Idag har varit en bra dag. Det är lördaaag! Sovmorgon, standard. Var skit trött igår, så ville sova länge idag. Hade planerat att få sömn, men självklart blev det inte så. Om jag säger något, så händer det aldrig! Så som sagt, jag hade planerat få sömn, hade tillockmed satt alarm på halv elva, men, HAHAHHA, ska förklara vad som hände. Ni vet mina katter? När dom har tråkigt på mornarna när jag sover brukar dom bita i mina tår, hålla på under sängen, springa, mjaua. Skit jobbiga. Men den här morgonen var speciell. Det var inte mina katter som var jobbiga, utan det var min pappa. Asså skit jobbig. Det började med att han gick upp vid åtta, asså han älskar att sova, så blev redan förvånad då när han gick upp så tidigt. Aja, sen började han vissla, plocka undan disken högt, det kändes som om han ville att jag skulle gå upp ur sängen och lida med honom för att han inte kunde sova. Sen gick han upp till mitt rum och skulle kolla så att jag låg där, b to the ullshit. Han var värre än mina katter. Han ville verkligen ha sällskap, stackaren. Men då när jag låg där i min underbara varma säng tyckte jag inte synd om honom, blev bara irreterad. Aja, hans sätt att få mig upp ur sängen tog inte slut vid att se så att jag låg i min säg. Det fortsatte med att han börja spela marackas i mitt rum! Vilket hemskt ljud, broum blam broum blam. Asså HAHAHAH jag flippa.. Sen så gick han ner och började damsuga tror jag. Sen efter en stund kom han upp till mitt rum igen, men då började han spela gitarr. Han sjöng en låt som han har skrivit på spanska, El caballo es peligroso. När han började sjunga... ni förstår säkert hur irreterad jag blev då, men jag gav mig inte, för jag ville ine gå upp ur min säng förrän halv elva. Jag tror att han ville förstöra min planerade sömn. Sen kommer han upp till mitt rum igen och skulle se om jag var vaken. Såklart jag är vaken, han har precis spelat en jävla rockspanskkonsert för mig. Pappa hade verkligen mer birst på liv än vad jag brukar ha..kaos. Aja, han gav sig inte, han ville förstöra min sömn, så han gjorde så att min katt började spinna och trampa på mitt huvud. Och sen kom han upp med frukost. okej det var snällt men, han gjorde det bara för att jävlas. Aja, gick inte upp från min säng förrän halv elva ändå.
Intressant inlägg. Intresse flagga. Har jag nått i mitt öga? Nej. Så lite bryr jag mig. Intresse klubben antecknar. Sa du sten?
HAHAHAHHHA

Din apa!

HAHHAHA, jag har brist på liv. Apor har inget med inlägget att göra, eller? Kul att göra ett inlägg om apor.
Apor är djur. apor är djur som oftast lever i Afrika eller Asien. Omg, nu kom jag på vad jag ska skriva om istället. Vet ni vad jag avskyr? När folk beskriver Afrika som ett land. Asså, Afrika består av 52 unika länder (jag tror att det är 52 länder, rätta mig om jag har fel) Det känns så fel när någon säger: Jag ska åka till Afrika. Aha okej, hur kan man vara i 52 länder samtidigt? Nej, jag gillar verkligen inte när man säger Afrika och säger det som om att Sfrika vore ett land. Wrong wrong.
Hur kom jag in på Afrika? Juuste, att apor bor där. Asså snacka om att jag byter samtalsämne hela tiden.
Men jag gillar apor, dom är söta. inga apor förtjärnar att få sitta i en bur hela sina liv. Inga apor förtjärnar att bli slaktade. Asså jag menar, how hard can it be? Stop slakting apor.

EN SAGA OM EN STOR OCH EN LITEN APA.

 
 
 Ey, din apa. Vad glor du på din 
 apa?
                                                                                                                                                                   
Vilken? Vilken apa?

Den apan! Era dumma apor.

Oooh, din apa! Menar du mig, din apa?

 Din apa, vill du mysa din apa?

Okej din apa!
Tummen upp.



Apa! Jag ska bara göra mig fin din apa.

Okej, din apa!
  
Den stora och den lilla apan mös. Dom tyckte det var jätte
mysigt att mysa.
Din apa!

THE END


BILDBOMB

Kände att jag var tvungen att ha en bildbomb.

På facebook har jag ett album med 200 sånna här bilder..
  

Normal..
 
Eller?

Lättroad är bara förnamnet..
  
       
Jag tror jag är besatt av att ta bilder på mig själv.


Är det fest eller?

Nej, verkligen inte. Tea ska som vanligt har fritidsgård hemma, men nu ska dom ha hemma bio och se skräck film och allt så det är lite mer highteck, stackars vår katt Cilla (vi är hos pappa, så katten har ett nytt namn in this place!) Aja, det kommer bli kaos som vanligt, så ska fixa mig och springa hemifrån. Ska springa hemm till några kompisar och mysa, snacka skit, göra det vi brukar göra.It's a secret I never tell..
Jag blir skit glad när jag får kommentarer! Det är bra att ni (en) har sagt vad hon tycker att jag ska blogga om. Fortsätt med det.
Peace


What's up?

The sky. HAHAHA så clockclean.
Det är fredag, kan det bli bättre? Lyssnar på Avicii. Ska ju på hans kosnert nästa år, så måste lära mig att untz untz rätt.
Igår på dansen, omg. Vi hade bara vår riktiga lärare första timmen för han skulle bort någon annanstans, så den sista timmen hade vi en annan kille. HAN VAR TUNG. Hans stil och han var grym på att dansa. Grym är bara förnamnet liksom. Vi har haft honom förut, men då var vi jätte blyga, men går alla körde järnet och vi lärde oss en skit snygg dans. Det var ett perfekt avslut på dansterminen.
I helgen ska jag blogga jätte mycket. Fem inlägg per dag. Eftersom att min söta Eve ville att jag skulle blogga om min Tjejgrupp och mina gymnasiumval, ska jag självklart göra det.
Peace

Strippa eller slaktare?

Alohaaa!
Den där frågan har virrat runt i min hjärna i några veckor. Strippa eller slaktare?
Båda jobben är fruktansvärda och jag skulle ALDRIG jobba med något av det. Tänk att vara strippa. Asså vad jobbigt det egentligen måste vara. Ha lite kläder på sig, dansa inför gamlingar och tjäna pengar på det. Inte bra. Inte för att slaktare är bättre. Fruktansvärt. Jag skulle aldrig någonsin kunna stoppa in ett spjut i en levande gris och se allt blod och dra bort fett och skin. Tänk på grisens barn! Dom små grisarna blir föräldralösa, i för sig ska dom också slaktas, men NEJ det är fel.
Vilket jobb tror ni att jag skulle välja om jag var tvungen?
Inte bra, inte bra.

Brist på liv är bara förnamnet..

Tjoo bree. Vad händer jaoo? Jag chillar med livet. Livet rullar på breh. Är sjuk jao. Men ska plugga bre. Har fettisch med plugga bre, som jag skrev förut jao. Är fett töntig som skriver så här breee, men gör det ändå jaaao för jag har brist på liv breeej. Är fett cool. Har på mig ett skit fint lila linne med djup rygg jao som min söta kompis Ebba fläsch har gjort. Hon är skit grym jao. Fett coolt ju. Hon är designer jaao. Ska plugga vidare. CHILLA!
Goddag! Hur står det till? Jag tar det lugnt. Mitt liv uppskatas av mig. Jag har fått en förkylning i min kropp. Men jag ska troligen alldeles strax försöka att studera. Jag har väldigt mycket att studera, som jag nämnde förut i ett inlägg. Jag tycker att jag är väldigt klok som skriver på detta vis, så jag kommer fortsätta att skriva detta inlägg på detta vis. Inte för att jag har brist på liv. Jag är väldigt uppfinnesrik. Jag bär ett väldigt vackert linne med en vid rygg som mina söta vännina Ebba har gjort. Hon är väldigt talangfull. Hon är en klädskapare. Nu ska jag studera. Adjö.

Fantastiskt!

Jag älskar sån här musik. Varför är inte dom här människorna kända över hela världen? Jag menar, det finns så många dåliga sångare som bara är kända för att dom är snygga. Självklart finns det bra sångare också, men sångarna i den här videon, omg. För mig är det rösten som betyder. Struntar fullständigt i utessendet. Jag tycker att det inte spelar någon roll om man har ett handikapp, är blind, har inget hår eller har gula tänder, bara man sjunger bra. Jag om ihåg att i Idol för några år sen var det en kille som sjöng såå vackert, men han fick inte vara med för han var blind. Hemskt.
Sån här musik är perfekt för mina förkylda öron.
Kärlek till människorna som sjunger i videon!

Plugg plugg plugg mera plugg

Hola amigos! Como estas? Yo estoy bien.

Jag älskar spanska. Spanska är så vackert o sexigt. Jag kämpar för att kunna prata det flytande. Vill åka till Nerja (Spanien) där min underbara extra mormor Maria bor. Oh, ni anar inte hur lovely Nerja är. Playan , maten, killarna..

Idag fick jag reda på att jag har tre inlämnings uppgifter tills på fredag, som jag inte ens har börjat på, wohooo! Men, ska kämpa så att jag kan bli Fns taleskvinna för mänskliga rättigheter!

Ska snart gå till dansen, men ska inte dansa för vill inte bli sjukare.

Ciao angelitos.

Vi har alltid lika roligt inför kameran

Älskar min tröja, perfekt till vårt trista höstväder!

Underbar låt sjungen av en underbar sångerska.

Allt är verkligen roligt när man har tråkigt, HAHA

HHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH!
clockcleana och roliga..

Evelina den fina

Sitter och chattar med några på fejjan (vet att jag är cool som skriver fejjan, inget sagt om saken liksom!) Försöker få kontakt med Eve men hon dissar, som vanligt. Hon är för upptagen med att bli Einstein.
Jag tänkte bara skriva att ni som läser denna blogg får GÄRNA kommentera och ställa frågor. Ja, detta är ett klagomål. För jag menar, det blir roligare och intressantare för oss alla om ni ställer frågor till mig lixom pixom fixom.
Bebidos!
Eve slutade dissa, hon la ner karriären om att bli Einstein.
Älskar tjejen väldigt väldigt mycket!

Bildblogg istället för vanlig blogg..

När jag tittar igenom bloggen känns det som om att det är en bildblogg. HAHA. Men jag tycker ändå att det blir flerr intressant att ha mer bilder än för få. Vad tycker ni?
Aja, ny vecka, nya tag! (Hehehe, wonnabe vuxen style..) Veckan har börjat bra, förutom att jag är förkyld och har en hög med plugg. SO, Matte, NO o Hemkunskap. Kuul liksom. Men! Jag är faktiskt glad över att jag har bloggen för några inlägg som jag har gjort har jag användning för i min SO. Den här veckan kommer bli bra, hoppas jag. Ta i trä. Bam bam bam. Morgondagen kommer bli chill, hoppas vi har debatt på IUPn! Vet inte om jag ska dra på dansen för vill inte bli sjuk till helgen. Får nog sitta och titta på. I helgen kommer mina kusiner från Göteborg. Det var för längesen! Senast jag träffade dom var i Göteborg när vi var på begravning.. Må du vila frid! Det hade varit ännu roligare att träffa kusinerna om jag inte hade jobbat. Men det ska bli skönt att jobba för efter den här helgen har jag semester i sex veckor. Det kallas lyx! Har jag berättat om mitt jobb? Självklart vet jag att jag inte har gjort det, men vill se om ni har någon koll. Hehe. Får berätta om det under veckan.
Bjuder självklart på några bilder!
Jag kämpar verkligen för att lära mig att titta i kors.
Bildblogg.se

Det är så fel..

Oh shiit. Såg precis ett klipp på youtube om en kille som har blivit mobbad sen ettan, nu går han i åttan. Han har skurit sig själv sen tvåan. Han har blivit kallad för så många fruktansvärda saker så man kan inte ens fylla dom orden på 50 papper. Mobbning är så fruktansvärt fel! Men jag beundrar hans modighet att han är så stark för att göra den här videon. Han har försökt att ta självmord, men som han själv säger: Jag har flera miljoner anledningar att stanna kvar här.

Mobbning är så fel! Alla mobbar, jag har mobbat, du har säkert mobbat, dom personer som tittar på när någon mobbar är också en mobbare. Alla gör det, men ändå är det en av dom värsta grejorna man kan göra mot en annan människa!


Hii I'm single. Wonder why?

Sitter här helt ensam. Lonely I'm so lonely.. Är tvungen att ligga lågt för Tea har fest. Trodde bara att typ tre stycken skulle komma, men istället blev det populär fritidsgård, som vanligt.
Vet inte riktigt vad jag gör. Har tankar om att plugga, men orkar inte resa mig upp, vill att Tea och hennes kompisar ska köra sanning eller konsekvens så jag kan få reda på lite gossip. Ska ta lite bilder nu som vanligt. Vet inte om ni har märkt det, men älskar att ta bilder på mig själv, framförallt fula och roliga bilder.
Brist på liv. Vaa, vad menar du?

Hii I'm single. Wonder why?
Eve ringde en stund och räddade mig. Gracias!

Lite ego, som vanligt.
JAG SKA LÄRA MIG ATT TITTA I KORS, FÖR FAN
Katten och Betty. HAHAHA, skoja. För tråkig. Betty sötiis.
Borde satsa på att bli modell..

Tredje gången jag byter klädsel på en timme. Nytt världs rekord.

Lunch med kungligheter

Jag skrev ju för någon vecka sen att jag hade ätit lunch med kungafamiljen och jag skulle skriva en uppsats om det för att jag kom försent. Blev klar nu, heheh. Läs mina åsikter om kungafamiljen. Det var exakt såhär som jag skickade in den till min fantastiska SO läsare Bosse. Enjoy!


LUNCH MED KUNGLIGHETER

I den här uppsatsen kommer du få läsa om hur det vara att äta lunch med kungligheter, hur det kom sig att jag vara inbjuden och vad jag tycker om Sveriges monarki.

 

Under åttans första termin fick jag ett förslag om att jag borde gå till Järfälla ungdomsråds första möte. Förslaget fick jag av Peter, som är ledare i Tallbohovs fritidsgård. Han är ungdomsrådets handledare. Ungdomsrådet hade varit nerlagt under en period för att det var ingen som hade hållit igång rådet. Under mitt första möte blev jag intresserad på en gång. Jag älskade tanken, att jag skulle få vara med om att förbättra Järfällas kommun för ungdomar!

Jag har varit med i Järfällas ungdomsråd i snart ett år. Under den tiden har jag fått vara på Gotland, på almedalsveckan, (Vi var där för att få kontakter, få kloka idéer om hur vi kan förbättra kommunen för ungdomar. Vi var också där för att verkligen förstå vad demokrati är.) jag har stått nere i Jakobsbergs centrum och pratat om hur mycket Järfällas ungdomsråd är emot rasism, jag har också fått vara med och planerat och bestämt hur vi skulle bidra till Järfällas tjejmässa och vad ungdomsrådet skulle prata om under tjejmässan.

Förra sommaren gifte sig kronprinsessan Viktoria med sin man Daniel. Järfälla kommuns bröllopspresent till kronprinsessparet var att dem skulle få se på olika intressanta sevärdheter i Järfälla bl.a fick dem åka till SAAB och äta lunch på Görvelns slott.

Jag fick reda på att jag skulle äta lunch med kronprinsessparet när jag var i London genom

ett sms av Peter. Jag blev chockad för att jag visste inte ens att kronprinsessparet skulle komma till Järfälla, men jag blev samtidigt intresserad av hur lunchen skulle vara.

Jag och två andra var representanter från ungdomsrådet.

Vi åkte taxi till Görvelns slott. Jag var inte så nervös för att jag hade tagit fel på tiden, så jag var klar en hel timme förre taxin skulle ha kommit, mina nerver hade lugnat ner sig. När vi kom fram till slottet blev jag peppad av mig själv att det skulle bli jätte intressant och trevlig. Vilket det också blev. Vid mitt bord satt bl.a chefen över Järfällas förskolor, en rektor till en mellanstadieskola i Kallhäll. Under lunchen fick jag prata om vad Järfälla ungdomsråd är och vad vi gör. Jag berättade att vi representerar Järfällas ungdomar, jag berättade att vi också hade varit delaktiga i Järfällas tjejmässa och att vi har cirka 60 medlemmar i Järfällas ungdomsråd.

Jag fick inte prata med kronprinsessparet för att dem två satt vid ett annat bord med andra människor. Jag tycker att det var dåligt att ingen som representerade ungdomarna fick sitta vid samma bord som kronprinsessparet. Det tycker jag för att det satt olika människor vid deras bord, SAABs chef i Järfälla fick sitta med dem, ordförande i Järfälla kommun fick sitta med dem och andra människor som representerade andra olika grejer. Jag tror att det hade varit intressant för Viktoria att en representant från ungdomsrådet hade suttit vid hennes bord för att hon är intresserad av barn och ungdomar. Jag tror också att det hade varit bra att ha en representant vid deras bord för att det symboliserar att Järfälla kommun också bryr sig om ungdomar och hur dem har det. Jag vet faktiskt inte varför ingen representant från ungdomsrådet fick sitta vid kronprinsessparet bord, kanske för att vi inte höll i någon aktivitet under den dagen kronprinsessparet skulle vara i Järfälla.

 

Även fast jag inte satt vid samma bord som kronprinsessparet fick jag ett intryck av att dem verkade vara trevliga och omtänksamma. Dom verkade vara trevliga för att jag hörde när dem pratade, att dom verkligen var insatta i samtalsämnet. Dom lyssnade och ställde följdfrågor. Dem verkade vara omtänksamma för att när dem klev in i matsalen tog dem sin tid och tittade på alla inbjudna gäster.

Som sagt, tyckte jag att kronprinsessparet var trevliga (det är säkert hela kungafamiljen också), men ändå har jag en fundering om Sveriges monarki. Min fundering är enkel. Varför har vi monarki när monarkin inte styr? Kungafamiljen är bara en symbol för Sverige. Kungafamiljen lever på folkets skattepengar. Jag vet att dom som skattar inte behöver skatta mycket till kungafamiljen ,men eftersom att kungafamiljen är rik, blir de ändå ganska mycket pengar. Tänk hur många förändringar vi skulle kunna göra i Sverige med dom skattepengar som kungafamiljen får. Vi skulle kunna ge mer pengar till dom verksamheter som har FBK klasser. Vi skulle kunna ha mer verksamheter på ålderdomshem. Vi skulle kunna skänka mer pengar till behövande människor.

En annan tanke som jag har haft om Sveriges monarki är: Hur skulle Sverige se ut om vårt styrelseskick var monarki? Hade man bytt kung/drottning var fjärde år? Hade kungens/drottningens barn fått ärva tronen? För jag menar om kungens eller drottningens barn får bli näste person som styr Sverige utan att det svenska folket har valt honom eller henne är det inte demokrati. Om det skulle vara demokrati med monarki skulle man då få rösta fram en ny kung eller drottning var fjärde år? Hur hade man valt fram den nya kungen eller drottningen? Hade det funnits olika partier, som det finns när man har republik? Hur hade det gått till när den nya kungafamiljen skulle flytta in i slottet och den gamla skulle vara tvungen att flytta? Jag tror att om Sverige skulle ha monarki som styrelseskick skulle det likna den amerikanska republiken väldigt mycket. Te.x det skulle finnas ett speciellt hus som den nya kungafamiljen skulle bo i, som Vita huset.

Men, jag har också en tanke om hur Sverige skulle se ut utan att ha en monarki som symbol? Hade det blivit någon skillnad? För jag menar kungafamiljen är faktiskt som kändisar för vissa personer i Sverige. Kungafamiljen hade fortfarande varit tvungna att ha livvakter.  Vart skulle kungafamiljen bo? Dem måste bo någonstans, självklart, men hur skulle dem få pengar till ett hus? Skulle kungafamiljen få tjäna ihop egna pengar eller skulle dem fortsätta att ta svenska folkets skattepengar? Hur hade svenskar som gillat kungen reagerat? Hur hade några av Sveriges partier som gillar kungen reagerat? Hade svenskar flyttat från Sverige för att dem inte trivdes utan kungafamiljen som en symbol för Sverige? Hade det blivit revolution? Jag tror inte att det skulle bli revolution, självklart skulle personer bli ledsna och upprörda. Det skulle säkert bli många debatter om varför vi inte har kvar vår monarki. Men jag tror inte att det skulle bli revolution för att det parti som har lagt fram förslaget om att ta bort monarkin har blivit fram röstade. Så det skulle vara ett demokratiskt beslut.

Men som sagt, jag har inget emot själva kungafamiljen utan jag tycker att de skattepengar som kungafamiljen får är onödigt, för dom pengarna skulle kunna förbättra Sveriges verksamheter, kulturella sevärdheter, bidrag till behövande, satsning i skolor mm.

 



Idag är ingen vanlig dag..

..För det är Teas födelsedag Hurra Hurra Hurra! Idag blir Tea äntligen tonåring, även fast hon har verkat vara det ett tag nu. Men idag blir hon verkligen 13 år! Jag älskar Tea mest i hela världen. Hon betyder mest för mig. Min vackra, omtänksamma, roliga, underbara, jobbiga, knäppa, söt, fina, clocklena, smarta, mest dyrbaraste diamant. Du är världens bästa lillasyster, Tea. Jag är så stolt över att vara din storasyster!
Jag älskar dig Tea!
Fina tjejor.
Vet inte hur jag ska kunna beskriva dig med ett enda ord.
Teas hobby, rida och ta egobilder..

Älskar dig. Kommer alltid finnas för dig. Och stötta dig i dom
val du gör, min diamant.

Sötnos.
Frukost på sängen, nutella..

C to the ongratz!


Vad tycker ni?

Kalaset går bra. Tea har fått en system kamera så min morbror o mammas kille Janne håller på att lära henne om den, dom andra pratar. Jag kände för att jag ville blogga lite. Ni som läser denna blogg, vad tycker ni? Är det bra, borde jag blogga mer eller mindre? Va tycker ni om det jag skriver om? Tycker ni mina åsikter om olika saker oftast är bra eller dåliga? Skriv vad ni tycker sötnosar!
Bjuder självklart på några bilder..
Mys med Heffis!

SAVE THE WORLD

Hej. Herregud vilket oväder det blev. Jag hoppas att ingen troende tar illa upp när jag skriver "herregud".
Meeeh, det  var något jag hade tänkt skriva men mamma kom och förstörde..
Juste! Gästerna kommer snart, vi har fixat allt, städat, gjort kolor, förberett pizza och gjort cup cakes. Perfecto! Sitter just nu och tar bilder, som vanligt. Men jag har faktisk en mening med mina bilder idag, vill ta ett kort på min hippie kjol. Jag vet inte om ni känner det, men när jag tar på mig peace halsband eller hippie kläder, får jag en känsla av att jag gör världen bättre. HAHA ,mobbat, men jag får verkligen en känsla av att jag gör världen bättre med mina peace kläder. Får ni den känslan?
Vi ser helt störda ut, men gillar oss ändå.

Kalasbarnet!
U make me smile.

How hard can it be? Save the world.

Kina

Jag valde Kina som "veckans land" för att jag har många åsikter om det landet.
Kina ligger i Asien som ligger i världen. Nähä..
Kina är det fjärde största landet i världen på ytan.
Kinas befolkning är mer än en miljard, nästan två.
Kina har diktatur. I Kina får man bara ha ett barn, annars får man betala flera kronor, Kina har tagit över landet Tibet. Tibetanerna har mindre rättigheter än vad kineserna har. Dom får tex inte tro på vilken religion dom vill och måste betala mycket skatt till Kinas diktator.
När jag gick i fyran ville jag bli kinas president. Jag ville bli det för att jag tyckte det var fel att kinas diktator låste in munkar i sina kloster och fick bara dricka vatten två gånger per dag. Det var i fyran som jag började få mina peace tankar! Jag skulle personligen aldrig besöka Kina för att jag tycker inte om att landet har diktatur och att man nästan inte har några mänskliga rättigheter där. Självklart finns det possitia saker med Kina, te.x kinesiska muren som är världshistoria.
Kinesiska muren

The world

Tjaa Tjaa bloggen!
Hur mår du? Jag har blivit sjuk, men får bara bita ihop för i kväll ska Tea ha vuxenkalas. Wohoo, älskar när hela familjen samlas!
I neep help guys! Jag vill nämligen typ ha "veckans ..." men jag vet inte vad jag ska byta ut ... mot. Vill blogga om något intressant, jag vill inte ha "veckans..." om kändisar eller hiss o diss och sånt. Vill att det ska.. Yaaaaaay. Kom på nu, vad jag kan skriva om. Jag ska skriva om världens länder. Så att jag och ni lär er något om alla länder som finns i världen. Bloggen blir som ett lexikon ,HAHA, grymt. Men asså bara för att ett land blir "veckans land" behöver det landet inte ha gjort något speciellt i världen, just nu. Om ni förstår vad jag menar, mina vänner.
Tack för hjälpen sötisar!
The world

Me and the world

Allmänt

Godnatt mina vackra stalkers!
Peace
Dröm sött

Fredagskvällar

Jag älskar fredagskvällar. Skolveckan är slut, man får sova ut i två dagar, bara chilla, äta vad man vill, vara ute länge. Idag var fredagskvällen bäst. Vi hade släckt ner i hela lägenheten, det var bara ljus och julbelysningen som var tända, vi åt min älsklingsmat fetaostsallad, alla var glada och så var Jere med oss. Det var perfekt. Som vanligt tog vi tusen bilder. Bjuder på några av dom.
Första gången vi är
normala på länge..

..eller?

Clockclean

Sexy and we know it!

Djur förtjänar också sina rättigheter

Buenos noches! Jag kan se min blogg. Wohooo. Höll på att tappa andan, dö, gråta, skrika, bli hysterisk! overdriven.se! (det finns inte ö inom hemsidsvärlden, så därför är det overdrivet.se. Ni antecknar vaa?) Aja, det fanns faktiskt värre saker! Som tex, asså omg, ni anar inte vad jag såg på youtube igår. Omg! Det var så hemskt. Kolla det var tio hundar som hade varit intsändga i små, råstiga och stela burar i nio år. Dom hade aldrig fått se solljus, aldrig fått röra gräs, fått sitta i sitt egna bajs, aldrig varit i kontakt med andra hundar och aldrig blivit älskade. Och allt detta var på grund av något jävla skit knäppt dumt stört djurexperiment! Asså helt fruktansvärt hur man kan göra experiment på djur. Något av det värsta som finns. Alla djur ska få leva i frihet. Jag tycker det är fel med djurexperiment, ZOOn, att ha katter inomhus (vet att jag har det, men tycker ändå inte det är bra), det är fel att ha råttor i små burar, det är också fel av Mc'Donalds att göda sina kossor i Amazonas regnskog. Dom torterar kossorna, förstör Amazonas regnskog, där det lever djur och dom har ingen vegetariskt mat. Djur förtjänar också sina rättigheter. Om någon av er som läser denna blogg kommer jobba med rättigheter för djur när dom blir stora, kommer jag beundra er hela mitt långa liv!!

I alla fall, youtube klippet slutade med att dom här hundarna blev räddade. Dom fick ta sina första steg utanför burarna, dom fick sträcka på sig, dom fick träffa andra hundar och dom fick känna kärlek från människor. Helt fantastisk video. Omg, satt och grät när jag såg det.

Peace buddies.



Neeeeeeeeeej

BLoggen krånglar... Kan ni se min blogg? För mig står det att sidan inte finns. FAAAN

RSS 2.0