BILDBOMB


En dag att minnas.

TjaTja bloggen!
Hur står det till? För mig står det bra till. Är glad över att det är helg.
Jag hoppas att ni alla som läser den här bloggen vet att det är förintelsens minnesdag idag! Det betyder att vi ska komma ihåg det hemska judarna, romer, homosexuella, utvecklings störda och andra människor som inte var värda att leva enligt nazisterna, fick vara med om för sextio år sen.
Jag kan inte förstå att hur många miljoner som helst kunde dö i arbetsläger. Att nio miljoner kunde bli förintade. Nästan hela judendomen höll på att förintas. Att det här kunde hålla på i sex år pluss att det tyska folket röstade fram Hitler till deras ledare är helt..galet. Nazisterna var och sorligt nog är fortfarande hemska. Jag har ingen förståelse för människor som vill döda andra människor för att dom inte är värda att leva.
Men idag ska vi minnas alla som dog i och överlevde förintelsen. Jag vet inte om "hurra" eller "grattis" är rätt ord, men på något sätt måste dom hedras!

Såhär fick folk sova, tänk på vintern.

Men jag tror inte att kylan var det värsta,

tänk att leva med tanken om att man inte

vet om man överlever nästa dag eller

att ens familj kanske har blivit mördade.

Sorgligt nog lever folk med dom tankarna

idag också även fast dom inte tillhör

dom "grupper" som nazisterna ville

förinta.

Nazisterna bara körde iväg judarna för

att dö..

Något jag verkligen inte kan förstå

är, hur kan man mörda barn?

Kolla hur dom här barnen ser ut!

Det är helt sjukt, det är fel.

Jag hoppas att aldrig något sånt här

fruktansvärt kommer att hända igen!

Den här sista bilden är en bild på en del av ett koncentrationsläger som

jag faktiskt har varit på. Jag kan berätta mer om det någon annan gång.Mina rubriker har ingenting med inläggen att göra.

Vi håller ju på att flytta så mamma hittar massvis med grejer från förr i tiden. HAHAHA.. jag borde bli konstnär.
Jag & Tea
Självporträtt som gjordes när jag var tre.
Världens finaste teckning till pappa när han fyllde 24 år.

Världens bästa föräldrar.


Jag är jag

Den här bloggen blir bara sämre och sämre.. ÅNGEST.
Jag har så mycket läxor att göra och idag börjar dansen så jag har inte tid att blogga.
Okej, jag har två roliga saker som kommer hända snart i mitt liv.
Jag ska på öppet hus på torsdag i Globala skolan som är mitt första hands val och sen ska jag fira min födelsedag på pizza hut. Det kommer bli highteck! Jag + 18 person från familjen kommer ta över hela stället. Vi och våra debatter.. Det kommer bli kaos, HAHAH. Men det kommer ändå bli clockclean för jag fyller ju år ^^.
Såå jävla snygg. B to the ullshit.


Det ska bli en förändring

Jag ska börja bli mer nyttig. Jag ska ändra mina vanor. Jag ska börja träna mer, äta bättre. Jag kommer inte bara ändra mina matvanor för att jag vill bli snyggare utan för att jag vet att jag mår bättre av att äta bättre mat. Jag blir gladare. Självklart kommer jag inte sluta äta onyttigt men jag ska försöka att inte trycka i mig chips, popcorn, choklad och glass lika mycket som jag har gjort den senaste tiden.
Om man ska börja bli nyttigare och sånt tror jag inte att det blir bättre av att man bara börjar förbjuda sig själv att äta alla onyttiga saker, jag tror det är bättre att ändra på dom här så vanorna. Som till exempel att köpa sallad istället för att köpa pizza. Och kanske gå hem från skolan istället för att åka buss (det är miljövänligt också, så tummen upp till det!)
Jag och Becca har bestämt att vi ska springa 5 km femton gånger innan vi åker till Barcelona, så jag måste nog börja äta bättre mat så att jag kommer orka springa.
Hejdå!

INGEN

Ska snart upp tiil Becca! Vet inte riktigt vad vi ska göra. Det kommer väll vara flippination som vanligt. När jag är med Becca väcks känslorna fred, knäpphet, lycka och wonnabe top model inom mig. HAAH. Jag är 100% störd.
Ha en riktig toppen afton.

Clockclean

Omg omg.

Igår var jag och min mentor på en CLOCKCLEAN föreställning. Det låg i Nacka, hahah, när vi kom dit såg vi bara en byggplats så vi trodde att vi hade gått fel. Men vi frågade några vart det låg och den sista biten fick vi springa. HAHA, jätte nödvändig information.

Men i alla fall ehm.. Juste, föreställningen handlade om att det var en man som kunde, inte läsa folks tankar, men om han ställde en ja eller nej fråga till någon kunde han genom att se personens kropp språk veta om svaret var ett ja eller ett nej. Det var mer än så, han var så jävla grym! I slutet av föreställningen skulle vi börja prata med spöken (jag tror inte på det men ändå blev jag rädd). Jag satt längst ut på kanten så jag var jätte rädd att någon skulle komma fram till mig och skrämmas, som tur var så gjorde ingen det. Hehe.. Jag har hemska minnen från att monster ska skrämma mig. När jag var i Paris så skulle vi åka en runa typ. Sen så sitter vi i en båt (jag sitter längst ut på kanten) och helt plötsligt blir det helt mörkt och jag ser att det kommer fram "monster" som ska skrämma oss som sitter i båten. Grejen är att "monstrerna" ser mig.. så självklart går alla fram till mig, en la sig på mig och en kom bakrifrån och när det blev ljust skrek dom och höll på. Ni anar inte hur rädd jag blev!

Nu böt jag samtals ämne helt och hållet men föreställningen var grym igår!

Peace

Det här var en grej han gjorde på några i publiken. Men att se det live var clockclean.

PEPPARKAKS FAMILJEN

Jag har jätte tråkigt, jag borde egentligen plugga men jag kände för att göra något roligt. Så jag bestämde mig för att göra en saga.
Läs och njut!

EN DAG I EN HELT VANLIG SKOG, I EN HELT VANLIG BY TRÄFFADES..
..EN FLICKA PEPPARKAKA OCH EN POJKE PEPPARKAKA.
FLICKA PEPPARKAKA VAR UTE OCH SKULLE POCKA SVAMP,
MEN HON HADE TAPPAT KNIVEN PÅVÄGEN TILL SKOGEN.
POJKE PEPPARKAKA HADE EN KNIV, SÅ FLICKAN PEPPARKAKA
FICK LÅNA DEN.
DET BLEV KÄRLEK VID FÖRSTA SAMTAL. DOM BLEV ALLDELES
ROSIGA OM KINDERNA NÄR DERAS BLICKAR MÖTTES.
FLICKA PEPPARKAKA OCH POJKE PEPPARKAKA SKAFFADE SIG
EN GRIS SÅ ATT DOM KUNDE FÖRSÖRJA SIG.
EFTER NÅGRA ÅR SKAFFADE DOM SIG TVÅ SÖTA OCH
UNDERBARA PEPPARKAKSBARN.
DOM LEVDE LYCKLIGA I ALLA SIN DAGAR TILLS..
..ETT STORT KAKMONSTER KOM TILL BYN OCH ÅT UPP HELA
PEPPARKAKSFAMILJEN.

THE END.
TjaTja

Bloggar från Felicias phone.
Jag har spanska men datan fungerar inte så jag tar bilder istället.
Det här var verkligen att av dom viktigaste inläggen jag har gjort i mitt liv.
See you in a while crocodile.
Vafan.. Det går inte att ladda upp bilder...
Nu gick det. BFL.


Tråkigt & Tomt

Jag och älsklingarna som lämnar mig snart. Ni förstår inte hur tråkigt och tomt det kommer vara utan dom, men jag blir ändå glad över att dom kommer få ett bättre hem. Allt kommer bli bättre för katterna och det är det viktiga.
Hjärta.Hjärta.Hjärta.Hjärta.Hjärta.Hjärta.Hjärta.Hjärta.Hjärta.

En fråga

Jag fick en fråga om min pappa skulle följa med till Barcelona. Jag har faktiskt ingen aning. Han får inte bestämma det och jag får inte bestämma det. Dom som ska bestämma vilka vuxna som ska få följa med på vår klassresa är lärarna, dom vuxna och vi elever. Det spelar ingen roll om min pappa följer med eller inte. Jag kommer ha lika roligt vad som än händer. Jag tror det skulle vara skönt för honom att följa med för att han blir så orolig när jag är långt borta och är med en omgivning han inte kan kontrollera. Jag skäms inte för honom och jag tror att han skulle vara en clockclean vuxen att följa med för han är största chillaren. Men som sagt det spelar ingen roll, jag kommer ändå ha roligt.

BARCELONA

Ni anar inte hur mycket jag längtar till Barcelona! Jag och min klass ska åka dit som vår klassresa. Det har verkligen varit värt att ha alla luciatåg och försäljningar av kakor. Jag menar Barcelona som klassresa, wohoo! Vi kommer bo lite konstigt, åtta barn ska dela på ett rum och ett badrum, man kommer få gå upp hur tidigt som helst för att hinna duscha, men jag är ändå glad att vi ska åka iväg. Man kommer kunna sola, perfekt timing till balen, vi kommer äta på restaurang, vi kommer nästan inte behöva betala någonting och jag kommer få umgås med några av världens skönaste vänner. Kan det bli bättre? Nej.
En bild från förra hösten, byt ut bakgrunden till playan och
en solnedgång, så blir det perfecto.
Alla är clockclena på sina egna sätt.

Konstig situation.

TJABBA TJENA HALLÅ FOLKET!
Min hjärna är kaos. Fick reda på att vi har nationella i kemi idag, kulkul, jag broderar en världskarta och det har tydligen blivit fel med Asien, vi har mycket plugg, vi ska flytta, sälja katterna om två veckor, jag är trött sen jag jobbade och jag har ångest för att jag bloggar så sällan. Men aja, det gäller bara att anstränga säg lite mer så lyckas man. Lättare sagt än gjort.
Jag läste nyss i tidningen att det var en gammal man som hade varit på en offentlig toalett och han trillade av toaletten och fastnade, så räddningstjänsten fick komma och rädda honom. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur jag ska reagera när jag läser något sånt här. Jag börjar skratta. Självklart är det synd om mannen, men ändå kom igen, kan ni tänka er räddningsmännens ansiktsutryck när dom ska rädda en man som har fastnat i en toalett, hela situationen är ju.. ovanlig. Men, om jag skulle råka ut för något sånt här skulle jag skämmas ihjäl mig. Mitt ansikte skulle troligen spricka av rödhet.
Jag kom ihåg en gång när jag jobbade så kom en man in från receptionen (det var hans första dag på jobbet) och bara: Ehm, du ursäkta? Det är en man som har låst in sig på toaletten och kan inte komma ut.
Ni anar inte hur jag skrattade. Jag var tvungen att gå upp till toaletten och vara räddningskvinnan. Det var svårare än vad jag trodde, jag hade liksom tagit med mig en sax och tänkte bara att låste hade hackat sig. Men så lätt var det inte, det slutade med att vi först fick spraka på dörren i tio minuter och sen var vi tvugna att bära bort hela dörren. Stackars mannen som var inlåst, hans ansikte var verkligen rött. Skrattar när jag tänker på den situationen, HAHAHA. Jag vet att jag är ond när det gäller vissa saker.
Världens underbaraste katter, har inga ord för hur mycket jag
älskar och kommer sakna dom.
Såhär ser min hjärna ut just nu, kaos.

Pyjamasen på.

Är hemma hos mormor och tittar på bilder med pyjamasen på. Eve kom hit nyss så vi började skriva det här brevet som jag pratade om förut.
Jag hittade dom här bilderna! HAHA, varje bild har sin egna historia men orkar inte förklara.
Ha en riktig trevlig eftermiddag mina vänner.
Adjö.

Jaha

Hej.
Jag ber verkligen om ursäkt för att jag bloggar så sällan. Men, det har varit för att jag inte tycker att det är roligt att blogga om jag inte har några bilder och för att jag har jobbat denna helg så jag går liksom och läger mig efter Bolibompa. HAHAH, jag vet inte om ni var så när ni var små. Men när jag typ var 10 eller kanske lite äldre (det är fortfarande svårt att prata om det..) undvek jag alltid samtalsämnet "Bolibompa". Jag gjorde det för att jag inte vågade erkänna att jag fortfarande tittade på det när jag var 13.. Men asså jag älskade Bolibompa, jag kunde se fram emot Bolibompa, även fast jag skämdes för det. Såklart skämdes jag för det när alla mina vänner snackade om att Bolibompa var töntigt och bara för småbarn. Där satt jag liksom och höll med, men innerst inne i mitt hjärta var Bolibompa draken min idol. Stolt Bolibompa fan. Men nu gillar jag absolut inte Bolibompa längre..eller?
Mitt Bolibompa problem var inte skälet till att jag bloggar så sällan. Nej men asså jag går och lägger mig tidigt och jag går upp vid halv fem så jag orkar inte. Men, jag lovar att jag ska blogga mer.
Just nu ska jag börja skriva ett mejl till en kvinna som är chef över alla fritidsgårdar i Järfälla. Jag vet inte om ni kommer ihåg när jag skrev det förut här på GadiumLibertas? Det handlar i alla fall om att jag protesterar mot att fritidsgårdarna ska läggas ner på lunchrasterna. Så med det här mejlet ska jag och Eve ställa shefen över fritidsgårdarna mot väggen. Jag kommer vara aktiv i bloggen om min fight emot att fritidsgårdarna ska stängas ner på fritidsgårdarna. Om ni har några smarta ideér om min fight, hoppas ni fattar vad jag menar, berätta det för mig då.
Tjarååå.
Viktig fakta: Jag har använt ordet "Bolibompa" åtta gånger i det här inlägget.

Jag blir ju tvungen att lägga ut en bild för att bloggen blir
ju tydligen tråkig utan bilder enligt mig själv.


Kommentera mer!

Vet ni vad jag brukar tänka på?
Mina katter har det bättre än vad hälften av alla barn på våran jord har det. Mina katter kan äta när dom vill, behöver inte frysa, dom blir älskade, inte slagna, dom behöver aldrig vara hungriga eller rädda för sina "ägare" (okej, ibland är Heffis lite rädd för mig. Men det är bara för att jag älskar att mysa med honom så mycket och så hårt.)
Självklart ska djur få ha det bra och vara trygga, men det är helt sjukt att vissa djur har det bättre än vissa barn! Men, vad ska man göra åt saken? Man kan ju inte börja tortera alla djur direkt.. så att vissa barn får det bättre än alla djur på det sättet.
Jag tror att en lösning på mina tanke om djur och barn, skulle vara att man börjar donera mer kläder och sånt till fattiga länder. Vi rensade min garderob  förra veckan och sen i Tisdags gick jag till myrorna i centrum och lämnade dom kläderna som jag inte ville ha där. I för sig är det folk i som bor i Sverige som handlar på myrorna, men om jag minns rätt så donerar myrorna pengar till välgörenhet. (Myrorna är en secondhand affär, det är inte så att jag har skänkt kläder till riktiga myror..)
Det jag ville komma fram till är att det inte är så svårt att donera/skänka bort kläder till andra människor som kan behöva det mer än vad du behöver dom kläderna. Och jag tror att det skulle göra så att barn mår bättre. För att man mår bättre om man har hela och rena kläder.
När jag var liten bror, när jag var liten. Skoooja. Men när jag var liten och skulle skänka kläder till fattiga barn kom jag ihåg att jag skulle ge en jacka och jag försökte stoppa ner pennor, papper och pengar i ena fickan så att det barnet som skulle få jackan skulle bli glad, men så fick man tydligen inte göra..
Heffis gillar att ha det varmt och tryggt. Bara om alla kunde
känna så!
Jag är lika cool och peaceful som vanligt.

Något som symboliserar mycket.

Som ni troligen vet, ska jag flytta. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt hur det känns. Det har hänt så mycket i den här lägenheten. Vi flyttade hit med mamma efter skilsmässan. Jag och Becca såg vår första skräckfilm här, Eve bombade mig med sitt favorit spel Cluedo, det var i den här lägenheten jag sov helt ensam för första gången, Tea har haft sina standard fritidsgårdar här, det var i den här lägenheten mina älsklings djur Heffis & Milton bodde och det var i den här lägenheten jag och Tea blev tonåringar. Ni förstår, den här lägenheten symboliserar mycket för mig.
Även fast lägenheten symboliserar så mycket känns det ändå skönt att lämna den. Lämna Jakobsberg. Få en livsförändring. Mamma är uppväxt i Jakobsberg, där min mormor bor, så jag förstår verkligen att hon vill flytta från Jakobsberg. Jag vill också flytta, dels för att jag är trött på Jakan, men också för att den nya lägenheten ligger nära mitt nya gymnasium och för att, precis som jag nämnde tror jag att jag behöver en förändring i mitt liv.
Jag kommer självklart gå kvar i Tallbohov och min underbara pappa och mormor bor ju i Jakobsberg så det är inte så att jag kommer lämna Jakan forever.
Appropå lägenheten har vi BOMB städat idag. Ni anar inte hur tom lägenheten är. Eller ni kommer ana det snart, för jag ska visa bilder (såklart) haha. Ehm, aa vi har i alla fall städat, moblerat annorlunda så det ser större ut, katterna blev rädda för damsugaren och det luktar klorin i hela lägenheten. Fräscht ska det va!
Jag hittade ingen bild som passade till mitt citat som jag kände
för att skriva, äsch jag skriver det ändå.
You smile, I simile

GladTjej

Bloggar från skolan. Vet att jag är för cool.
Förlåt för att jag inte har bloggat. Jag lovar, snart kommer det komma hur många inlägg som helst!
Var inne på min mejl nyss och fick reda på hur jag som medlem i Rädda Barnen har hjälpt människor i Haiti efter jordbävningen som hände för två år sen.
Yaaaaaay. Blev genast på bättre humör när jag läste mejlet.

Några av våra insatser i Haiti under 2011
• Utbildat 2 300 lärare.
• Satt över 30 000 i skolan.
• Registrerat över 3 600 barn, som separerades från sina föräldrar under jordbävningen, med målet att de ska återförenas med sina familjer. Under tiden ser vi till att de mår bra.
• Gett över en miljon människor information om hygien och hur de kan undvika kolera.


Rädda barnen har bland annat gjort så att fler än 13 500 barn
går i skolan i Haiti.


Och där slutar vi att lyssna..

Nej men står du här och smular?
Älskar repliken. HAHA!
Det känns som att det var en evighet sen jag bloggade. Men jag har direkt inte något jag vill blogga om nu. Inga starka åsikter om något.
Eller jo, vet ni vad jag ska göra? Jag ska skicka ett vykort till Obama om att jag vet hur man ska göra fred. Först måste jag självklart komma på hur man gör fred, men när jag har kommit på det ska jag skicka vykortet. Jag vill ju dela med mig av mina åsikter.
Där ser ni, jag hittade något att blogga om ändå.
Gjorde det ont att trilla ner från himlen? Jag ser det.
Clockclean.
PEACE BREEE!

Clockclen


Jag har inte hört på maken men ändå är jag vaken.

Idag vaknade jag vid tre, hade kunnat sova några timmar till men jag måste vända på mina vanor, även fast dom inte har varit så fruktansvärda, men jag menar jag gick och la mig halv nio och det är då vi börjar på måndag. Oh, jag är körd..
Har ni tix?Jag har ett tix. HAHAH, det är skit roligt. För några år sen började jag räkna saker. Det kunde vara hur många bilar det stod på en parkeringsplats, eller hur många kakelplattor det är i mitt badrum eller hur många knäckebröd det finns i en knäckebrödsförpackning. Jag räknade verkligen allt. Jag kunde till och med räka mina tår, även fast jag vet att jag har tio tår, men asså jag kunde bara sitta och räkna dom. Wierdo, I know. Mitt räkne tix slutade ett tag, men nu har det börjat igen.
Ikväll har jag bara varit hemma med la familia och ätit, usch det känns som att jag ska spy. Aja, nu ska jag se Desperate och sticka.
Min rubrik är början på min clocklena rap som jag ska göra. Den kommer bli suverän..
Bye, jag ska räkna hur många bokstäver det här inlägget har.
Olalaaa

Tre sekunder senare..


Random pics 06.00

Godmorgon. Har inte gått och lagt mig än, vill vara uppe till nio för då har jag varit uppe i ett dygn. Jag vet att jag är så cool.
Juste, jag åt på Mc'Donalds idag, euw. Asså jag gillar verkligen inte den vegetariska maten. Ska bojkotta Mc'Donalds, dom förstör regnskogarna för att deras kossor ska beta där. Årets löfte, livets löfte är att jag inte ska äta mer på Mc'Donalds.
Jag har varit med bästisarna hela kvällen. Vi har haft lika bäst som vanligt. Mina tjejor är knäppa men jag gillar dom ändå. Väldigt mycket.
LoveLoveLove!

Vad gör man när man har lite tid över?

Glömde skriva om min kväll igår. Oooops!
Jag och Becca drog till dansen, efteråt var vi med våra clockclena lärare. Sen drog vi hem till Becca och tittade på Män som hatar kvinnor, fast det var tredje filmen. Dom filmerna är grymma! HAHAHa, Beccas syrras kompisar och kille var också hemma. Ni anar inte hur dom skrämde oss. HAHAHAH omg. Aja, jag hade lika roligt som vanligt med världens bästa tjej. Vi tog många bilder som vanligt, men dom är på Beccas phone. Ni kan se några av dom bilderna här! www.bexys.webblogg.se
Nu ska jag dra in till stan och vara barnvakt, hade lite tid över så vad gör jag? Tar bilder såklart.
Jag hjärta Heffis.
Heffis bokstavligen älskar vår vattenkran.
Kalle Anka hörlurar. Yaaaaaaaaay!

BIG SMILE

Vi ska ju flytta, så katterna har inget bord att ligga på längre..

Barnvakt

Ska vara barnvakt imorgon åt mammas killes son Charlie. Det ska bli roligt men jag måste sova nu för ska vara vid söder vid elva och behöver all kraft jag kan få. Det är så konstigt hur mycket energi det krävs för att vara med små barn, visst han är 7 år, men det krävs ändå mycket energi. Fast jag gillar det ändå.
Märker att jag är trött, jag håller bara på att babbla. Bla bla bla.
Måste sova, har datorn på magen så det känns som om att mina äggstockar smälter.
Sov nu!
GullelingonsötispluttruttknuttluttsötisCharlie!

OMG

Juste! Köp lotter, kom ihåg att hälften av pengarna går till välgörenhet.
Tummen upp till peace!

Cool gumma

HEJ
Jag vill ha en halsduk, men jag orkar inte slösa pengar och jag vill inte att något litet barn ska ha varit tvungen att göra den halsduken som jag vill ha. Därför kom jag på att jag ska sticka en halsduk! Jag har kommit ganska långt. Den blir inte direkt wow, men jag är nöjd över den. Hippie stile!
Jag känner mig som en cool gumma när jag stickar.

We need to end war, before war ends us.

Clockclean.

Nyårsafton

Många håller ju på att skriva om sin nyårsaftonkväll, sin outfit, hur mycket dom drack bla bla bla.
Jag orkar inte skriva så mycket om min kväll förutom att jag var på landet med min familj, vi hade 15 grader inomhus, vi frös hur mycket som helst, smällde raketer, åt mat, lekte lekar, diskuterade som vanligt och hade det jätte mysigt.
Jag ska självklart visa min outfit som jag hade när det blev 2012!!
Orkar inte skriva vad alla dom fina kläderna kommer ifrån.
Men ett tips, blanda kläder från alla garderober ni har tillgång till.

Träna träna träna

Godmorgon!
Jag är så taggad. Ska äntligen ut och träna. Jag och Tea ska cykla till hennes häst. Hon ska rida och jag ska springa. Det var så längesen jag tränade, men jag älskar att göra det, så det kommer nog gå bra.
Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, kanske åka till nya lägenheten. Mamma sa att det bor några snyggingar där.. Men vet inte hur länge jag ska vara ute i, så vi får se hur jag gör.
Ha en bra dag.
Tea och Putte. HAHAH, det låter verkligen som två tjockisar..

Gratis är bra!

Nejmen tjaa! Hur står det till? Hade ni en trevlig nyårsaftonkväll?
Som ni  vet vill ju jag bli utbytsesstudent som kostar väldig mycket + att rädda världen som också kan kosta väldigt mycket. Så jag har en idé. Jag ska ha ett lotteri. Då kan typ en lott kosta 8 kr och sen två lotter kan kosta 15 kr, då tjärnar man ju på de! Blinkgubbe. Det kommer finnas 70 lotter och tio priser. Dom första tio som skriver här på bloggen att dom vill köpa lotter får självklart en lott gratis. Hälften av pengarna som jag får in går till fred och hälften av pengarna går till utbytesstudent. Vad tycker ni? Jag tycker i alla fall att det låter clockclean.

Gästblogg!

Hellu!
Jag heter Tea och är Emmas underbara syster.
Jag ville gästblogga här på Gadiumlibertas och tänkte då dela med mig av
en av mina stora hobbys- att Fotografera.
Jag har precis fått en systemkamera och jag har bara kommit igång lite än så länge,
men ni lär se mycket av mig i framtiden ;)
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite fler bilder längre fram
när jag är lite duktigare och så får ni se min förbättring!
© Tea Grossman

RSS 2.0