OMG

NY BLOGG http://gaudiumlibertas.blogspot.se/
 

Dagens bild/citat

Make art not war! Sant, fan att jag inte kan göra konst. Får komma på något annat bra som jag kan göra istället för att skapa krig. Kanske prata med en växt, haha.
 
 
 

5 november 2012

!Hola!
Ibland tänker jag på hur stor förändring jag kan göra i min vardag för att "rädda" miljön. Hur stor påverkan har jag i hela världen? INGEN och det suger. Jag som individ kan inte påverka miljön. Men jag tycker ändå att jag kan göra små förändringar i min vardag och sedan påverka andra så att dem fortsätter i mina fotspår och sedan påverkar vi miljön tillsammans. Jag skulle till exempel kunna äta mer ekologisk mat, duscha kortare tid, gå istället för att ta bussen, äta mindre mat, köpa second hand, prata med växter, inte skräpa ner i naturen, inte slänga skräp i toan, plantera ett träd osv. Haha, att prata med växter skulle kanske inte rädda miljön, men växter ger oss syre och vi står i skuld till att prata med de så att de får vår koldioxid och kan blomstra och producera mer syre. Go fotosyntes! Det jag vill komma fram till i det här inlägget är att de här små possitiva förändringar i sin vardag kan ha större påverkan än vad man tror. Go miljön!
 
Besos.
 
Tack till mina läsare. Ni gör mig glad!
 
 
 
 
 

 

Nej tack

Jag tycker illa om det nya betygsystemet! Det är sjukt dåligt och orättvist. Sämst. Jan Björklund kan inte sitta och bestämma hur skolan ska se ut när han inte ens går i skolan. Han borde lyssna på elevernas åsikter, för det är ingen som vill ha det nya betygsystemet. Jag ska skriva ett brev till Jan Björklund. Jag tog upp det här problemet för att jag fick precis tillbaka mitt omdöme och hur det gick med ett tal som jag höll inför klassen. Det gick bra för jag fick alla A delar ifyllda men självklart fick jag alla C delar ifyllda förutom en så det innebär att jag fick slutbetyget D i mitt tal. Även fast D är ett bra betyg tycker jag att det är orättvist. Tummen ner och nej tack till det nya betygsystemet!
 
 

Foodporn

I love food.

 
American panncakes made by me YUM.
Mums..
 
Favorit på Tasty´s.
Sommar..
Oooooh

Dagens

 
Dagens låt.

sön 12:57

Tja tja bloggen!
 
Idag är det söndag vilket innebär att skolan börjar imorrn. Det ska faktiskt bli ganska kul. Har saknat mina kompisar och skolans mat. Alltså, skolans mat är fantastiskt, yum yum yum. Skolan serverar bara vegetarisk mat vilket gör maten miljövänlig. Den är både god och miljövänlig, kan det bli bättre än så? No. Vet inte om jag har berättat det här men jag var ju vegetarian i ungefär 2 år men sen när jag börja i Globala gymnasiet som bara serverar vegetarisk mat, blev jag köttätare, haha. Det var jätte kul att vara vegetarian men alltså första gången jag åt kött och lax efter jag hade varit vegetarian var det som om att jag äntligen hade hittat hem. Shit vad mumsigt det är. Men efterfsom att skolan är vegetarisk anser jag att jag är halv vegetarian.
Det ska bli kul med skola imorgon. Juste, Evelina kommer hemfrån London och guess what? Hon har köpt saker till mig från PRIMARK. Vem har världens bästa vän? Me.
 
Adjö.
 
Vi kan låtsas att det här är en fin bild på mig och Eve.
Har ingen bild på oss på min nya dator.

 

 
 
 
 

Fun


Movies by Emma

 
 
 
Tjabba tjena !!
 
Hur mår ni? Jag mår zuper. Har äntligen kommit på vad jag vill jobba med. Här kommer det, are you ready? Jag.Vill.Göra.Dokumentärer.Om.Människors.Verklighet. (läste ni det med robbot röst? haha) Nejmen, i skolan har vi digitalt skapande och det är så kul. Jag är inte så bra på det, men asså det är verkligen jätte roligt. Om jag ska jobba med att göra dokumentärer ska jag självklart göra dokumentärer om utsatta människor, om mobbning, misshandel, sekter och sånna intressanta saker. Jag blir skit taggad, haha!! Är glad över att jag vet vad jag vill jobba med i framtiden. Wohoo.

Filmerna som är här ovan har jag gjort. Besos.

Instagram

Jag gillar verkligen instagram, sjukt roligt.Det är så kul att följa kändisar och okända människors liv. Älskar att vara stalker, hehe. Här är några bilder från min instagram:
@emmagrossmans
 

I'm back people

Hej!
 
Jag heter Emma Grossman. Ja, det stämmer att jag ska börja blogga igen!
 
Jag har börjat i Globala gymnsiet, det är skit kul. Världens bästa skola, fantastiskt mat, roliga läxor och framförallt har jag fått sjukt roliga vänner. Aja, klockan är två på natten så orkar ej blogga mer.
 
Besos.
Det här är en av mina favorit bilder på mig från instagram.
Såhär såg jag ut på halloween för ca 2 år sen, haha.

RSS 2.0