Hur är det att vara ung?

JAG HAR INSTAGRAM BABYY.
Jag heter emmagrossmans om det är någon som undrar ^^.
Imorgon har vi det största och det viktigaste nationella provet, eller jag tycker det i alla fall.
Vi ska skriva en uppsats på 160 min. Yaay.
Idag när vi hade svenska fick vi skriva om olika grejer. En grej som vi fick skriva om var: Hur är det att var ung i dagens samhälle?
Hur tycker ni att unga behandlas och är i vårt samhälle? Jag tycker att unga idag har många valmöjligheter. Vi kan få välja mellan flera hundra olika gymnasiumskolor, vi får bestämma vad vi vill jobba med, hur vi vill vara som personer, hur vi vill se ut och vilka vi vill umgås med. Dagens ungdomar får påverka sin egna framtid på dom val som dom gör. Men det är ju inte alltid roligt att vara ung. Vuxna människor tror på oss unga, men ibland får man vissa intryck av vuxna, t.ex att man inte kan göra vissa saker och att man inte kan förstå vissa saker och sånt. Det känns som att vissa vuxna inte tror på en bara för att man är ung.
Vi behandlas inte hela tiden likadant som vuxna, just för att vi är unga. And that´s wrong.
Adjö.

Beroende

Temple run..
Är inte ni beroende oxå? Jag är tacksam över att jag inte har en egen iPhone, för då hade jag varit helt BFL. I för sig pappa har en iPad där jag brukar köra, men det had varit värre om jag hade haft en iPhone.
Ni vet när man kör då kan det ibland komma två olika vägar man kan välja att svänga vid, antingen till höger eller vänster. Brukar inte ni också tänka; Hmm, jag undrar hur den andra vägen såg ut? Om det fanns likadan hinder och om det fanns likadana diamanter? Jag tycker att man borde kunna ångra sig och få reda på hur den andra vägen ser ut. Man vill ju veta ellerhur? Jag vill veta det i alla fall. Hehe..
Temple run är beroende framkallande och det är ren faktum + att jag vill veta hur alla olika vägar ser ut, kalla det nyfikenhet är stördhet, jag är ändå beroende av att få veta. Okej nu överdrev jag kanske lite, men aaaaah, hejdå.
Tänker ej visa en bild på mej. HAHA, det rimma. Jag vill ha intstagram. Nu har du fan gått över gränsen Karl! Hur länge har dom varit ihop? Vilka då? Dina ben.. Omg. Hejdå på riktigt. Jag behöver verkligen hudkräm. HAHAHA..

T

jaaaaa.
Jag hade ju nationella prov idag i Svenska läsförståelse. Jag var självklart bäst, inget snack om saken. Asså dom i min klass är så himla dumma i huvudet. JAG ÄR SMARTAST. Alla andra är sämst!
Tänk att det finns människor som skriver på det sättet som jag nyss skrev. Wierdo.
Måste skriva det här inlägget jätte snabbt för vill hinna se Desperate innan jag ska dra till dansen!
Ja, men det gick bra med nationella för hela klassen. Hela bunten är grymma.
Jag vill kanske skaffa instagram för att jag vill stalka vackra kändisar, men jag har ingen Iphone och vet inte om jag vill utnyttja mina amigos.
Aja, byebye.

Pics from FACEBOOK

f

Heffis & Milton

Jag har inte bloggat den här veckan för att det hr hänt några saker. För det första har jag fått sparken från mitt jobb! Jätte kul och samma dag som jag fick reda på att jag hade fått sparken skulle mina underbara katter lämna mig.
Jag kan inte beskriva med ord hur mkt jag kommer sakna dom.
Vem ska jag nu mysa med? Vem ska nu göra mig sällskap när jag är hemma själv? Vem ska nu vara helt konstig och göra så att hela familjen börjar skratta? Jag vet att jag har Tea som är helt konstig, men katterna är mer speciella.
Ni som har djur och har varit tvungna att sälja eller avliva dom förstår hur jag känner. Det känns så tomt.
Ni anar inte hur jobbigt det var att säga hejdå till dom för sista gången i Torsdags, jag ville bara springa hem igen och krama ihjäl dom.
Jag trodde aldrig att man kunde få så stora känslor för djur som jag fick för Heffis och Milton.
Dom var så speciella, dom var som våra familjemedlemmar, man förstod när dom var glada och när dom hade ont, dom förstod när jag var ledsen och kom och försökte trösta mig.
Oh Heffis, HAHA, världens konstigaste katt. Han älskar vatten, står och hånglar med vatten kranen, njuter när han blir duschad (hopas jag..) och jagar sin egna svans när han har tråkigt. Clockclean. Medans Milton är lite mer lugn, gillar att vara ifred. Han är lite mer normal men när man väl börjar mysa med honom blir han helt galen. Två underbara katter!
Jag är i alla fall glad över att dom bor på en bättre plats nu, men det är så tomt utan dom.
Jag kommer alltid älska och sakna dom!

AKVD

Hejsan Svejsan Rejsan Pejsan Lejsan osv.
Jag kom nyss hem från Becca. Jag sov över där, fast det var inte planerat. Men hennes säng är så jävla skön så när man lägger sig i den så blir det så skönt..
Becca vaknade upp och såg ut som en kines och jag såg ut som en zombie/missfoster för jag hade inte tagit bort mitt smink eller nått. Bilderna på hur vi såg ut är förbjudna att visa, ni skulle nämligen få mardrömmar.
Meningen med det här inlägget var att jag ville komma fram till att jag älskar min bästa vän Becca galet mycket!
Bjuder på några bilder från en dag vi spenderade ihop för några veckor sedan. Väldigt viktig informtion BREJJ.
Becca ser alltid ut som en kines, så jag försökte likna henne..

BFF

RSS 2.0