Måndag

Jag som var så glad över att jag hade fått en iPhone, så att jag skulle kunna börja blogga ännu mer och kunna ladda upp fler bilder, men självklart går det inte! Frågan är, varför? Ni får inte missuppfatta mig nu, självklart är jag överhypad över att jag har en iPhone, men jag blev extra glad över tanken att jag skulle kunna börja blogga igen.. Jaja, det finns faktiskt värre saker, som att 6000 TJEJER KÖNSSTYMPAS VARJE DAG!! Det ska jag verkligen påverka och stoppa! FN, Rädda barnen och UNICEF försöker förhindra barndödligheten, ett tips är att påverka länders regeringar så att det finns lagar på att könstympning ska vara förbjudet.
H e j d å

29 april 2012

Hello my lovers!
Jag måste berätta en sak, jag är inte vegetarian längre. Eller jag har börjat äta fisk, så jag är inte en riktig vegetarian längre. Jag är en fiskätare/vegetarian. Viktig information! Men i dagens samhälle finns det säkert fler hundra olika sorters vegetarianer. Vegetarianer som äter lamm, vegetarianer som äter köttbullar och korv och vegetarianer som äter kyckling och fisk. Alla vegetarianer har sin egna uppfattning om vad som är "okej" att äta, precis som alla människor har olika uppfattningar om nästan allting.
image description
En riktig turist från landet!

Frisk luft är bra

Hej sötisar!
Hur mår ni? Jag mår bra. Är på landet med familjen och nu sitter jag ute och väntar på att maten på grillen ska bli klar. Jag måste säga att det är underbart att vara på landet, luften är så ren och man tar det bara lugnt och gör ingenting. Det roligaste med den här landet resan denna helg, var när jag såg en älg.. HAHAH. Okej, jag har lite tråkigt när jag är här men den rena luften gör allting underbart!

Adjö.

image description

Mina utsikt, ser ni den rena luften?


I'm back!

God kväll.
Jag har bestämt för att börja blogga igen. Jag har faktiskt saknat bloggen lite. Även fast jag inte har varit aktiv med mitt bloggande, har jag varit inne på mitt blogg.se konto, och jag märkte att min statistik har stigit från sju läsare per dag när jag var aktiv med mitt bloggande (det låter som om att jag är värsta kändisen..) till 40 läsare varje dag, när jag inte var aktiv med mitt bloggande. Haha. Det är kanske bättre att inte blogga? Men jag bloggar ändå mest om mitt intressanta liv för min egna skull.
Jag kan bjuda på lite bilder som jag har tagit den senaste tiden med min underbara bästa vän iPhone 4s!! Internet ska alltid svika mig, bilderna kommer en annan gång!
Besos

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3129166/images/2012/pic_199973776.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3129166/images/2012/pic_199973818.jpg" class="image">


RSS 2.0